Meddelande från Lagena-arbetarnas solidaritetsgrupp: Kampen fortsätter!

Lagena-kampen är inte över. Arbetare från Lagena har åkt land och rike runt och talat om strejken och tillsammans med andra diskuterat bemanningsföretag och facklig kamp. Lagena-strejken har inspirerat många arbetare runt om i landet och solidaritetsuttalanden från fackklubbar och vänsterorganisationer har regnat in. Följande meddelande har sänts ut via Facebook:

”Det har varit tyst på sistonde, det beror inte på att kampen har dött. Den går vidare, hela tiden, men under sommarmånaderna har många arbetare på Lagena semester, och många har fullt upp med annat. Men kampanjen för arbetarna på Lagena fortsätter och det kommer spraka och hända saker i höst. I slutet på året är AD-domen fastställd, och det är viktigt att det fortfarande samlas in pengar!

En del pengar har strömmat in, men mer behövs. Sätter alla in en hundring var så har arbetarna väldigt, väldigt många tusenlappar. Det är inte meningen att människor som kämpat för sin rätt på arbetsplatsen ska behöva betala böter för detta. Det kan AD och Per Öhagen fetglömma!

Sätt därför in pengar på plusgiro: 134456-3

Många frågar om kontot är kopplat till Handels och att det är risk att pengarna äts upp av Handels centralt. Nej, kontot är klubbens egna och varenda krona som kommer in på kontot går rakt ut i uteblivna löner, eventuella AD-böter etc..

Vid frågar, kontakta:
lagenasolidaritet@gmail.com

Fortsätt sprida vetskapen om kampen på Lagena – och kampen mot bemanningsbranschens sätt att sätta arbetare mot arbetare!

Och ha en trevlig sommar!”


– Lagerarbetare Stockholm
Annonser
Det här inlägget postades i Arbetarkamp. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s