Nätverket Mot Rasism: Protestera mot Sverigedemokraterna!

I Stockholm anordnar Sverigedemokraterna ett torgmöte på torsdag på Sergels torg mellan kl.15-17. Nätverket Mot Rasism har uppmanat alla antirasister att gå dit och bua ut SD, och att man samlas en timme innan SD startar, dvs kl.14. REVOLUTION Stockholm uppmanar till deltagande. Så här skriver Nätverket på sin hemsida:

”På torsdag kommer Sverigedemokraterna att organisera ett torgmöte på Sergels torg i centrala Stockholm. Torgmötet ingår i partiets valkampanj, som präglats av öppet förakt för muslimer och invandrare. Partiets politik syftar till att slå sönder solidariteten mellan arbetare. Den är också ett direkt hot mot invandrares rättigheter.

Vi i Nätverket Mot Rasism tycker inte att man stillatigande ska acceptera att partiet sprider sitt rasistiska gift på allmän plats. Det är särskilt viktigt nu, när Sverigedemokraterna har möjligheten att komma in i riksdagen, att socialistiska och antirasistiska krafter visar att vi är många som sätter ned foten mot SD.

Vi uppmanar alla antirasister att bua ut SD på Sergels torg. Ta gärna med signalhorn och plakat. Alla ut mot Sverigedemokraterna!

Tid och plats: Sergels torg , torsdag kl.14-17.

För er som på torsdag har möjlighet att vara i Uppsala på förmiddagen uppmanar vi till protester mot det torgmöte som Sverigedemokraterna anordnar på Celsiustorget mellan kl.10.30 – 11.30.”

Annonser
Det här inlägget postades i Antirasism. Bokmärk permalänken.