Kom på sommarläger i London!

Var? Utanför London, England

När? 8-12 Augusti

Kostnad för hela lägret med boende: 630 kr.

Därtill tillkommer mycket billiga matpriser.

Nu bjuder vi in alla ungdomar och unga vuxna med hjärtat till vänster till fem intressanta dagar av gemenskap, solsken och socialism. Missa inte detta – anmäl dig idag!

Skriv namn, adress, ålder och telefonnummer till info@revolution.se

Klicka här för mer information.

Klicka här för facebook-event.

Klicka här för hela schemat, dag för dag.

Världen förändras och den förändras snabbt. I arabvärlden har miljontals människor fått nog av diktaturer och kämpar modigt för förändringar, som ännu långt ifrån slutförts. Unga människor organiserade de första protesterna och är inte sällan de mest beslutsamma ute på gatorna.

I spåren av den kapitalistiska krisen protesterar massrörelser över hela Europa. De har ett klart budskap: Vi ungdomar, arbetare och vanligt folk vägrar betala krisens kostnader i form av nedskärningar, sparprogram och lönesänkningar.

Och det så kallade ”kriget mot terrorismen”, som har utlöst ett helvete för så många människor, fortsätter. Hycklande NATO släpper bomber över Libyen, men stöder diktaturerna i Saudiarabien och Bahrain.

Om du vill diskutera, lära dig mer om, debattera och resa motstånd mot denna värld i kris, kom då på Revolutions sommarläger 2011, 8-12 augusti.

Detta år kommer det vara i England, som bara för några månader sedan upplevde enorma protester från ungdomar och studenter mot nedskärningar och privatiseringar och avgifter i utbildningen. Vi i Revolution var i högsta grad involverade i denna kamp, precis som vi kommer vara i framtidens strider.

Detta inlägg publicerades i Aktivitet, Internationell kamp, Ungdomskamp. Bokmärk permalänken.