Stockholms-rapport: Flygbladsutdelning och affischering i Farsta

I lördags genomförde en grupp av REVOLUTION Stockholms kamrater en flygbladsutdelning i Farsta C. Under en och en halv timme delades 400 flygblad ut till förbipasserande. Vi bjöd alla som ville stanna och prata en stund på kaffe, vilket var uppskattat. Några kontakter knöts, och sammantaget var det en bra dag. Efter flygbladsutdelningen affischerade vi i centrumet. Här följer texten på det flygblad som delades ut.

”Rasismen går framåt i Sverige. Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen. I Malmö skjuter en mördare på folk för att de har fel hudfärg.

Samtidigt fortsätter Moderaterna sin politik – som betyder att de rika blir rikare samtidigt som de fattiga blir fattigare. När klyftor ökar, då ökar också rasismen.

När socialdemokraterna och vänsterpartiet inte gör något för att kämpa mot angreppen mot oss i de fattiga förorterna, då stärks istället de krafter som tjänar på att göra oss ännu mer fattiga och förtryckta.

Vi måste göra motstånd. Ungdomar och arbetare, oavsett vart vi kommer ifrån, måste kämpa tillsammans mot rasism. Och vi måste kämpa tillsammans mot alla politiker som försöker göra oss fattigare, mer kontrollerade, mer segregerade. Det är dags nu! ORGANISERA DIG!”

Detta inlägg publicerades i Anti-borgerligt, Antirasism, Rapport. Bokmärk permalänken.