Norrköping: Demonstration och fest på 1 maj!


1 maj-demonstration i Stockholm, 2009

Revolution Norrköping uppmanar alla att demonstrera i vårt block i SAC:s demonstrationståg på 1 maj! Vi uppmanar också alla att bua ut och häckla moderaterna som bestämt sig för att håna oss och demonstrera på arbetarrörelsens egen dag!

På kvällen blir det sedan fest, mat och live-band på klubben Crescendo som SAC hyrt för detta ändamål.

11:00 Samling på Tyska torget nära Drottninggatan, för att bua ut och häckla moderaterna. Samlingen är inte bunden till någon fackförening, organisation eller parti utan är öppen för alla som vill visa sin avsky mot moderaterna. Efter att ha satt ner vår fot mot moderaterna går vi vidare till våra egna 1 maj demonstrationer. För mer information om denna händelse, se affisch från arbetarklass.se samt facebook-eventet Häckla och bua ut moderaterna.

12:00 Samling igen på Tyska torget för demonstration med SAC, SUF, Arbetarklass.se och Revolution Norrköping. Avmarsch kl. 12:30 mot Konstmuseet vid Söder tull. Ta med vänner, släkt och bekanta och gå med i demonstrationen!

Tal av Revolution Norrköping, Norrköpings LS av SAC, SUF Östergötland och Arbetarklass.se kommer att hållas vid Konstmuseet.

15:00 Föreläsning och diskussion på Crescendo, Järnbrogatan 3. Föreläsare från Norrköpings LS av SAC håller föreläsning om syndikalismens historia följt av diskussion.

18:00 Fest, mat och live-band på Crescendo! Stor fest anordnad av Norrköpings LS i samarbete med Revolution Norrköping, Arbetarklass.se och SUF Östergötland. Gratis inträde. Det kommer bjudas på mat och kaffe.

På kvällen kommer följande akter spela:

Love and Duct Tape (Pop/Rock/Alternative)
www.myspace.com/loveandducttape

Skraekoedlan (Rock/Alternative)

www.myspace.com/skraeckoedlan

Driftwood People (Rock/Blues)
www.myspace.com/driftwoodpeople

Mjölby Baktaktsorkester (Ska/Reggae)
www.myspace.com/mjolbybaktaktsorkester

Väl mött på 1 maj i Norrköping!

– REVOLUTION Norrköping
(ostergotland@revolution.se)

Det här inlägget postades i Aktivitet, Anti-borgerligt, Arbetarkamp, Norrköping. Bokmärk permalänken.