Linköping: Protestera mot SD-führern Jimmy Åkesson imorgon!

Information från nyhetsportalen arbetarklass.se:

Den 17:e februari är Sverigedemokraternas partiledare, Jimmy Åkesson inbjuden att hålla en föreläsning på Linköpings Universitet av Utrikespolitiska Föreningen.

Sverigedemokraterna är ett borgerligt missnöjesparti som vill spela ut arbetare mot arbetare och sätta utsatta grupper mot varandra. Samtidigt som partiet vill ha ökade klassklyftor, mera pengar till de rika och mindre till de fattiga. Sverigedemokraterna bryr sig inte om låglönade, arbetare eller om arbetarklassen. Arbetarklass.se tillsammans med Östergötland mot rasism och Syndikalistiska ungdomsförbundet utlyser en protestaktion mot Jimmy Åkessons närvaro i Linköping.

Vi samlas utanför föreläsningslokalen på Linköpings universitet och protesterar mot Sverigedemokraternas borgerliga, anti-fackliga och arbetarfientliga politik. Banderoller kommer att hållas upp och flygblad kommer att spridas. Ta gärna med egna banderoller/plakat eller liknande.

Delta i protesten mot Sverigedemokraterna.

Vi uppmanar er att komma för att deltaga i protestaktionen den 17 februari! Vi samlas utanför föreläsningssalen C1 i C-huset på Campus Valla den 17 februari klockan 16:45. Eventuella frågor om manifestationen hänvisas till redaktionen@arbetarklass.se.

Väl mött den 17 februari!

Bakom uppropet och protesten står: Nyhetsportalen Arbetarklass.se, Östergötland mot rasism, Syndikalistiska ungdomsförbundet i Linköping och Syndikalistiska Ungdomsförbundet i Norrköping.

Annonser
Det här inlägget postades i Aktivitet, Anti-borgerligt, Antirasism. Bokmärk permalänken.