USA-imperialist på besök: Demonstrera 29 maj!

Affisch/flygblad inför 29 maj 2008

På torsdag den 29 maj kommer USA:s utrikesminister, Condoleezza Rice, till Sverige, för att på ett toppmöte diskutera hur ockupationen av Irak kan fortsätta. När USA nu åker på mycket stryk i Irak – något vi i REVOLUTION helt stödjer – funderar man på att kanske låta Förenta Nationerna (FN) ta över ockupationen. Det är vår egen borgare, Fredrik Reinfeldt, som står som värd för kalaset, och toppmötet blir av i Upplands-Väsby i Stockholm.

Det irakiska folket lider medan imperialistledarna håller lyxiga konferenser. Dessa ledare har blod från hundratusentals mördade irakier på sina händer. REVOLUTION anser att möten som dessa borde stoppas! Även om vi inte är tillräckligt starka för att göra det i nuläget, uppmanar vi alla att komma, dels till den protest som hålls utanför hotellet där krigshetsarna ska träffas, och dels till den stora demonstrationen inne i Stockholm på kvällen. En bra anledning att ”ta ledigt” från skolan eller jobbet, ta med sig sina vänner och kamrater, och visa mördarna vad vi tycker om kapitalismens krig och ockupationer!

PROTEST PÅ DAGEN

När? Torsdag den 29 maj, protest klockan 11.00 i Upplands-Väsby, Infra City, mitt emot hotellet där konferensen äger rum.

Hur tar man sig dit? Ta pendeln mot Märsta, som avgår från Centralen 10.20. Ankommer Rotebro (östra) kl. 10.43. Buss 560 mot Upplands-Väsby station avgår 10.47. Framme vid Infra City 10.55.

Mer information och karta finns på Afghanistansolidaritets hemsida.

DEMONSTRATION PÅ KVÄLLEN

Samling kl 18.00 på Sergels Torg i Stockholm. Arrangör: Nätverket mot Krig.

REVOLUTION kommer att sprida affischen ovan både som flygblad och poster. Om du vill ha filer för utskrift för att sätta upp på din arbetsplats eller skola, maila oss på info@revolution.se.

Lästips: Stoppa ockupationen av Irak!

Annonser
Det här inlägget postades i Aktivitet, Antiimperialism, Mellanöstern. Bokmärk permalänken.