Rapport: Flygbladsutdelning

 

Kamrater i REVOLUTION och Arbetarmakt delade ut flygblad i Jakobsbergs centrum under lördagen  kl 13-15. Platsen var väl vald: Jakobsbergs Centrum ät ett ganska stort förortscentrum med utpräglad proletär karaktär.

Vi delade huvudsakligen ut Septemberalliansens flygblad inför manifestationen mot regeringens höstbudget som hålls nu på onsdag, men vi hann även med att skicka iväg en del av våra egna flygblad för samma ändamål. På plats hade vi ett bokbord placerat mitt på torget som fungerade bra som en fast punkt. Många förbipasserande stannade för att diskutera med oss.

Flygbladsutdelningen gick väldigt bra. Många uttryckte stöd och intresse för manifestationen och vädrade sitt missnöje med kapitalisternas Sverige. Många vädrade sitt klasshat och uttryckte sitt gillande över Septemberalliansens engagemang. Några arbetare, bl.a. en brevbärare och ett par lärare, tog glatt emot buntar med flygblad för att sprida vidare på sina arbetsplatser. Att manifestationen även är tänkt att uttrycka solidaritet med papperslösa hade en intresseväckande inverkan på många invandrare.

REVOLUTION Stockholm

Annonser
Det här inlägget postades i Rapport. Bokmärk permalänken.